Rulouri aperitiv cu sunca si masline

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 10 Sep 2011 | 7789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj(1 foaie)
  • 150 g crema de branza
  • 50 g unt
  • 6 felii sunca
  • 100 g masline verzi
  • Sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri aperitiv cu sunca si masline:

 

Foietajul se lasa la temperatura camerei pentru decongelare. Crema de branza se mixeaza cu untul,sare si piper. Foaia de aluat se unge cu amestecul obtinut, apoi se presara maslinele apasand usor. Se tapeteaza cu feliile de sunca si se ruleaza cat mai strans.

 

(Eu am pus pe crema de branza sunca si apoi feliile de masline,dar neavand de ce se lipii nu au fost prea aspectoase asa ca va recomand sa procedati cum am scris mai sus).

 

Se taie felii cu un cutit bine ascutit si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc 15-17 minute la foc iute pana se rumenesc putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri aperitiv cu sunca si masline" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
salata de cartofi cu sunca si castraveti murati